Om oss

Om Hedekas El & VVS

Företaget startades av Leif Sandberg och Lars Brorsson 1975 och då hette det Hedekas VVS AB. Det vår då ett vvs-företag med rörmokare som sysslade med värme, vatten och avloppsinstallationer.

2001 köptes företaget av Christer Nilsson och Tommy Johansson och elverksamhet lades då till, och idag är Hedekas El & VVS AB ett komplett el och vvs-företag.

Här svänger du in till oss.
Här svänger du in till oss.
hedekas
20211208_151858

Lång erfarenhet

Vi har många års erfarenhet av pann och värmepumpsinstallationer med olika typer av lösningar så kunden lugnt kan lämna över till oss och vi gör en helhetslösning av installationen för kundens bästa.

På senare tid har även järnaffärs-verksamhet lagts till som också innefattar allt om skyddskläder, skyddsutrustning, fastighetsutrustning och alla sorters fästmaterial, lättare och grövre rengöringsmedel av alla de slag, som kan beställas och avhämtas dagen efter.

Vi Vänder oss främst till orter i Munkedals kommun som Munkedal, Dingle, Hällevadsholm och Hedekas. Men även Uddevalla i söder, Tanunmshede i norr, Färgelanda i öster och Sotenäs med samhällen i väster.