Tjänster

Vi utökar vår verksamhet

Utöver el och VVS har vi valt att lägga till en del i verksamheten som innefattar försäljning av skyddsutrustning och fastighetsutrustning samt olika typer av rengöringsmedel.

Med åren har vi lärt oss vad som kan behövas i skyddsväg och vi säljer därför produkter till andra firmor som vi vet kommer att bli eller är i behov av under sina uppdrag.

Vi Vänder oss främst till orter i Munkedals kommun som Munkedal, Dingle, Hällevadsholm och Hedekas. Men även Uddevalla i söder, Tanunmshede i norr, Färgelanda i öster och Sotenäs med samhällen i väster.

20200625_154020
20191024_160025

Vi har lång erfarenhet inom el & VVS!

Hedekas El & VVS utför el och vvs installationer och arbeten som täcker det mesta inom dessa områden. Vi erbjuder butik med stort lager för försäljning direkt till kund.

Våra produkter är: värmepumpar för både berg och mark, luft-vattenvärmepumpar, frånluftpumpar, ved och elpannor, vattenpumpar av olika slag, vattenrening, värmesystem, badrumsinredningar, porslin, blandare.
Vitvaror, elartiklar, belysning med både armatur och ljuskällor och vedspisar/kaminer.Vi kan också leverera järnvaruartiklar av alla de slag, fastighetsarticklar, skyddshandskar och
skyddskläder, städutrustning, tvätt och tvål och även fordonsrengörning. Vidare information finns att få på sidan med länkar.

Vi tar hand om Grundarbetet

Våra många år av erfarenhet har gjort att vi numera kan erbjuda kompletta helhetslösningar för våra kunder. Vid en omfattande renovering kan det kännas skönt att anlita samma firma istället för att leta efter flera som delar på arbetsuppgifterna.

Låt oss ta hand om grovjobbet och lämna över samtliga installationer till oss. Det vinner du på!